skip to Main Content

Ragnar Rasmussen er norsk dirigent. Professor i korledelse ved UiT. Rasmussen er utdannet kirkemusiker ved Musikkonservatoriet i Trondheim og har undervist i musikk og direksjon i mange år i skoleverket.

Bjørn Sagstad, dirigent med bredt nedslagsfelt innenfor orkester, kor, korps, opera, ballett og storband. Gjestedirigerer i store deler av verden, men har for tiden en sjefsdirigentstilling i Danmark. Er i tillegg aktiv som dirigentlærer, gir mesterklasser og brukt som foredragsholder.

Kjetil Bjerkestrand er en norsk musiker, komponist, arrangør og plateprodusent. Han har arrangert musikk for artister som Ray Charles, Dee Dee Bridgewater, Keith Emerson, Sissel Kyrkjebø og a-ha.

Lena Ekman Frisk er universitetslektor i korsang/korledelse ved Musikkhøyskolen i Malmö, Sverige. Hun er i dag dirigent for to kor, Christianstads Motettkör og Musikhögskolans Damkör, og er samtidig en etterspurt gjestepedagog. Ekman Frisk er utdannet korpedagog ved Musikkhøyskolen i Malmö, og har lang erfaring som dirigent. Hun var også styreleder Föreningen Sveriges Körledare fra 2006 til 2016. Hun har sittet som jurydommer i flere internasjonale korkonkurranser og undervist i kor ved College of Musical Arts, Bowling Green, Ohio, USA.

Anne Randine Øverby er norsk operadirigent, og kunstnerisk leder for Opera Bergen. Hun er utdannet sangpedagog og dirigent. Hun har lang erfaring som operadirigent og som dirigent for tallrike vokalsymfoniske konserter innenlands og utenlands.

Sekretær for utvalget er Martin Borgnes.

Back To Top